Produk

  • Negative-grain Anti-slip Film Faced Plywood

    Film Anti-slip Negatif-gandum Negatif Kayu Lapis

    1. Ringan, luwih cocog kanggo bangunan dhuwur lan konstruksi jembatan.
    2. Trep kanggo nyeret film, mung 1/7 cetakan baja.
    3. Gawe beton kanthi pasuryan sing adil: lumahing obyek sing diwutahake lancar lan apik, dikurangi proses plesteran sekunder, bisa langsung dekorasi veneer, nyuda periode pambangunan nganti 30%.
    4. resistensi korosi, ora ana polusi ing permukaan beton.
    5. Kinerja isolasi termal sing apik, sing nyebabake konstruksi musim salju.
    6. Bisa digunakake minangka template tata letak.
    7. Kemampuan kerja sing apik. Kinerja kuku, gergaji lan bor luwih apik tinimbang kayu lapis bambu lan cetakan baja cilik. Bisa diproses dadi template kanthi macem-macem bentuk miturut kebutuhan konstruksi.
  • Wire-mesh Anti-slip Film Faced Plywood

    Film Anti-slip Wire-bolong Ngadhepi Kayu Lapis

    Miturut jinis pasuryan / punggung, kayu pasuryan membran bisa dipérang dadi kayu lapis pasuryan membran sing alus lan kayu lapis pasuryan tanpa slip. Kayu lapis tembok eksterior non-slip iki nduweni lapisan film fenolik tahan ing permukaan, sing kaiket kimia ing permukaan kanthi dadi panas lan penet. Kayu permukaan film anti-slip biasane digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan.
  • Finger-jointed film faced plywood black

    Film gabungan driji kasebut ngadhepi kayu lapis ireng

    1. Kayu lapis film daur ulang minangka jinis produk sing paling murah ing papan template global.
    2. Bisa digunakake 2-4 kaping ing kahanan normal.
    3. Ganti kayu lapis sing digunakake dadi kayu lapis anyar, ngirit sumber daya kayu / alas.
    Kayu lapis sulong mung nggunakake kayu lapis tangan kapindho sing dipilih kanthi tliti kanggo njamin kualitas inti.
    4. Kayu lapis sulong wis diproses, coba reresik uwuh beton internal, ana kemungkinan 90% ora bakal dipotong.
  • Poplar Film faced plywood

    Film Poplar ngadhepi kayu lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
    Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!
  • Film faced plywood red

    Film ngadhepi kayu lapis abang

    Kayu lapis kelas industri tegese bakal ana tandha gulung, lebu ing sisih lan goresan ringan banget ing permukaan.
    Kayu lapis fenolik, kayu lapis ngadhepi film, kayu lapis resin fenolik, inti birch Baltik
    Permukaan sing awet, alus, panel sing gampang dibersihake lan ora ana ambu, cocok kanggo panganan kanthi pinggiran arsitektur tanpa disegel
    Aplikasi: Mebel lan lemari, perabotan bocah, produk kayu, meja tahan lama, restoran, cetakan beton, alat lan perlengkapan.
  • Hexagon Anti-slip Film Faced Plywood

    Hexagon Anti-slip Film Ngadhepi Kayu Lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
  • Finger-jointed film faced plywood red

    Film gabungan driji kasebut ngadhepi kayu lapis abang

    Produk iki 1/1 x 12 x 12 kayu lapis birch
    Trep lan gampang digunakake
    Produk iki ana ing China
    Kayu lapis sisi loro, kemungkinan majelis tanpa wates
    Tambahake gaya sampeyan dhewe ing saben inci
    Produk iki kalebu kayu lapis kerajinan 12 x 12 x 1,27 CM
    Cocog banget kanggo kabeh jinis kerajinan
  • Finger-jointed film faced plywood brown

    Film gabungan driji kasebut ngadhepi coklat kayu lapis

    Bahan birch nduweni daya tahan, kaku lan stabilitas sing apik.
    Ora ana lapisan utawa bintik-bintik. Gampang kanggo dipotong, dicelup, wedhi lan dicet.
    Kayu lapis sing apik kanggo gergaji uga duwe lem lan sekrup kanggo mbenerake permukaan.
  • Film Faced Plywood Combination

    Film Kombinasi Kayu Lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
  • Combi Film faced plywood

    Film Combi ngadhepi kayu lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
    Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!
  • Film faced plywood Eucalyptus black

    Film sing diadhepi kayu lapis Eucalyptus ireng

    Kayu lapis sing diadhepi film biasane digunakake ing lapangan konstruksi. Mula, kayu lapis sing ditutupi film uga diarani kayu lapis sing ditutupi rana, formwork beton, lan formwork beton rana. Amarga panggunaan pungkasan iki, pelanggan biasane butuh kayu lapis sing ditutupi film WBP, sing luwih cocog kanggo rana ing proyek gedhe. Nanging uga ana sawetara pelanggan sing butuh kayu lapis sing ditutupi film MR, sing digunakake kanggo tirai ing proyek umum.
  • Film faced plywood Birch brown

    Film ngadhepi kayu lapis Birch coklat

    Kayu lapis kelas industri tegese bakal ana tandha gulung, lebu ing sisih lan goresan ringan banget ing permukaan.
    Kayu lapis fenolik, kayu lapis ngadhepi film, kayu lapis resin fenolik, inti birch Baltik
    Permukaan sing awet, alus, panel sing gampang dibersihake lan ora ana ambu, cocok kanggo panganan kanthi pinggiran arsitektur tanpa disegel
    Aplikasi: Mebel lan lemari, perabotan bocah, produk kayu, meja tahan lama, restoran, cetakan beton, alat lan perlengkapan.