Warta

  • Kayu lapis tanpa lem? Kayu lapis tanpa lem nuwuhake teknologi

    Kayu lapis minangka bahan papan multi-lapisan sing digawe saka veneer spun saka segmen kayu utawa kayu tipis sing direncanakake saka kothak kayu lan ditempelake karo perekat, lan minangka salah sawijining bahan umum kanggo mebel. Nanging, umume perekat kayu tradisional yaiku resin sintetik a ...
    Waca liyane
  • Bedane kayu lapis lan papan blok

    Papan pamblokiran. Blockboard kasusun saka papan inti lan permukaan papan sing padhet. Papan inti blokboard kanggo nyampur kayu saka lath, umume nggunakake spesies sing padha utawa sifat sing padha karo spesies kasebut. Papan pamblokiran papan inti isi lembab kontrol inti ...
    Waca liyane
  • Asal-Usul Kayu Sulong

    Ing taun-taun pungkasan, Pizhou, sing gumantung karo sumber daya poplar sing sugih ing wilayah lokal lan sekitar, ngasilake industri pamroses panel, sawetara petani ing praktik mbukak distribusi kayu wis nglumpukake modal, ora duwe ide bisnis. Pamrentahan Pizhou ...
    Waca liyane