Hexagon Anti-slip Film Ngadhepi Kayu Lapis

Katrangan singkat:

Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
Nggunakake maneh
Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
Disesuaikan miturut sarat sampeyan


Detail Produk

Tag Produk

Lapis lapis anti-selip:

digunakake minangka bahan dhasar kanggo kendaraan konstruksi lan platform kerja.
Miturut jinis pasuryan / punggung, bisa dipérang dadi triplek dilapisi film lan kayu lapis dilapisi film tanpa slip. Kayu lapis sing dilapisi anti-slip umume digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan, truk lan platform.

Miturut jinis pasuryan / punggung, kayu pasuryan membran bisa dipérang dadi kayu lapis pasuryan membran sing alus lan kayu lapis pasuryan tanpa slip. Kayu lapis tembok eksterior non-slip iki nduweni lapisan film fenolik tahan ing permukaan, sing kaiket kimia ing permukaan kanthi dadi panas lan penet. Kayu permukaan film anti-slip biasane digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan. Truk lan platform.

Loro-lorone papan ditutupi film sing digawe saka kertas kerapatan tinggi sing diresapi resin fenolik. Siji sisi kayu lapis non-slip ditutupi karo film sing mulus, lan sisih liyane ditutupi karo film bolong baja kanggo njamin resistensi slip maksimal. Siji sisi kayu lapis non-slip ditutupi karo film sing mulus, lan sisih liyane ditutupi karo film bolong baja kanggo nggedhekake efek anti-selip.

Permukaan kayu lapis non-slip sing lancar bisa nahan macem-macem kahanan cuaca lan kimia, lan struktur multi-lapisan papan duwe kekuatan super lan minangka bahan sing cocog kanggo produksi permukaan tahan aus.

materi
Veneer urin; poplar; kombinasi; kayu putih; birch; pinus; kayu putih; kayu atos; utawa inti ulang daur ulang;
Sisih ngarep lan mburi
Film kertas fenolik; ambegan; mambu; parsial; Gamelan; super padhang; non-slip (wire mesh, non-slip)
lim
Lem fenolik (PF, lem WBP fenolik, lem fenolik) Lem melamin WBP (MUF, MF, lem melamin)
Emisi formaldehida
E0 (PF lue); E1 / E2 (MUF)
panggunaan
Konstruksi; cithakan bangunan; cithakan, cetakan; rana tutup; hiasan; kemasan khusus
Jumlah lapisan
Jari driji (5,7ply), 9mm (5,7,9ply), 12mm (7,9ply), 15mm (7,9,11ply), 18mm (7,9,11,13,15ply)
Sertifikat CE, MOBIL, FSC, ISO9001
Konten lembab 8% -12%

Secondary molding

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: