Finger - Film Gabungan Ngadhepi Kayu Lapis

  • OEM/ODM Factory 19mm Marine Plywood Price -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Rega Kayu Lapis Laut 19mm OEM / ODM - Film gabungan nganggo driji coklat kayu lapis - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • Fixed Competitive Price Marine Plywood Waterproof -  Finger-jointed film faced plywood red – SULONG

    Harga Kompetitif Tetep Kayu Lapis Kelautan - Film gabungan nganggo driji kanthi kayu lapis abang - SULONG

    Tugas Berat - Kayu lapis sing entheng lan regane cukup iki nyedhiyakake daya tahan, kaku lan stabilitas sing apik kanggo kabeh kabutuhan kekayon. Lumahing nyedhiyakake daya tahan kanggo lem lan sekrup. Kayu Lapis-Perusahaan kayu lapis misuwur amarga kekuwatan, daya tahan, lan estetika, lan disenengi dening para tukang kayu ing saindenging jagad. Iki digawe saka metode produksi kayu paling anyar, kuwat lan awet, ora gampang dipakai. Kompatibel karo gergaji gergaji lan mesin pemotong laser ...
  • Top Quality Okoume Marine Grade Plywood - Negative-grain Anti-slip Film Faced Plywood – SULONG

    Lapis Kelas Okoume Marin Berkualitas Paling Apik - Filem Anti-Slip Biji Negatif - SULONG

    Kayu lapis anti-slip (F / W) bisa digunakake ing jubin trailer, truk, lan kendaraan sepur. Saliyane industri transportasi, produk khusus kanthi permukaan non-slip uga digunakake kanggo mbangun gudang, platform muatan lan bongkar muat, scaffolding, lan lantai dolanan. Kayu lapis anti-slip nemokake aplikasi ing industri pembuatan kapal kanggo dek kapal RORO. Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch kita. Durability, toleransi kekandelan sing ketat lan tape ...
  • Fast delivery Concrete Steps Formwork - Hexagon Anti-slip Film Faced Plywood – SULONG

    Pengiriman Cepet Langkah Beton Formwork - Hexagon Anti-slip Film Ngadhepi Kayu Lapis - SULONG

    Lapis lapis anti-selip: digunakake minangka bahan dhasar kanggo kendaraan konstruksi lan platform kerja. Miturut jinis pasuryan / punggung, bisa dipérang dadi triplek dilapisi film lan kayu lapis dilapisi film non-slip. Kayu lapis sing dilapisi anti-slip umume digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan, truk lan platform. Miturut jinis pasuryan / punggung, kayu pasuryan membran bisa dipérang dadi kayu lapis pasuryan membran sing alus lan kayu lapis pasuryan tanpa slip. Kayu lapis tembok njaba sing dudu slip ...
  • China Cheap price 22mm Wbp Plywood -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    China Rega murah 22mm Wbp Plywood - Film gabungan driji jubine coklat coklat - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • Hot sale Factory 8 X 4 9mm Plywood -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Pabrik penjualan panas 8 X 4 9mm Kayu Lapis - Film gabungan driji jubin coklat pucat - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • Quality Inspection for Pvc Formwork For Concrete - Wire-mesh Anti-slip Film Faced Plywood – SULONG

    Inspeksi Kualitas kanggo Formwork Pvc Kanggo Beton - Film Wire-mesh Anti-slip Filem Kayu Lapis - SULONG

    Film jempol jempol driji 4'x8′x18mm sing larang regane. Utamane rincian produk. Ukuran: 1220mm * 2440mm, 1250mm * 2500mm, 610mm * 2440mm, 610mm * 2500mm Kandel: 6mm, 9mm, 12mm, 15mm, 18mm, 21mm. Bahan film: film coklat, film coklat Dynea, film ireng, film logo apa wae, film warna. Perawatan lumahing: gloss dhuwur, matte, non-slip. Bahan inti: poplar, eucalyptus, poplar campuran lan kayu putih, pinus, sendi driji. Lem: WBP-Melamine, WBP-PHENOLIC, MR. Kelas: Telung pencet panas, loro ...
  • Manufacturer for Marine Quality Plywood - Negative-grain Anti-slip Film Faced Plywood – SULONG

    Produsen Kayu Lapis Kualitas Kelautan - Film Kreatif Anti-slip Negatif-Biji Kayu Lapis - SULONG

    Kayu lapis anti-slip (F / W) bisa digunakake ing jubin trailer, truk, lan kendaraan sepur. Saliyane industri transportasi, produk khusus kanthi permukaan non-slip uga digunakake kanggo mbangun gudang, platform muatan lan bongkar muat, scaffolding, lan lantai dolanan. Kayu lapis anti-slip nemokake aplikasi ing industri pembuatan kapal kanggo dek kapal RORO. Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch kita. Durability, toleransi kekandelan sing ketat lan tape ...
  • Wholesale Discount Roofing Plywood Size -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Ukuran Kayu Lapis Diskon Grosir Grosir - Film gabungan nganggo driji coklat kayu lapis - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • Factory Price For Construction Ply -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Rega Pabrik Kanggo Ply Konstruksi - Film gabungan nganggo driji sikil kayu lapis coklat - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • New Arrival China Plywood For Boat Building -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Kayu Lapis China Kedatangan Anyar Kanggo Bangunan Kapal - Film gabungan driji jubine coklat coklat - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...
  • Manufacturer for Concrete Shuttering -  Finger-jointed film faced plywood brown – SULONG

    Produsen Shuttering Beton - Film gabungan driji coklat coklat - SULONG

    Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget. Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber). Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, jelas defec ...