Film gabungan driji kasebut ngadhepi coklat kayu lapis

Katrangan singkat:

Bahan birch nduweni daya tahan, kaku lan stabilitas sing apik.
Ora ana lapisan utawa bintik-bintik. Gampang kanggo dipotong, dicelup, wedhi lan dicet.
Kayu lapis sing apik kanggo gergaji uga duwe lem lan sekrup kanggo mbenerake permukaan.


Detail Produk

Tag Produk

Kayu lapis non-slip Sulong diprodhuksi adhedhasar kayu lapis birch ing njaba kita. Durabilitas, toleransi kekandelan sing ketat lan resistensi tape nggawe kayu lapis dhasar iki misuwur banget.

Minangka pemasok kayu lapis non-slip berkualitas tinggi, Sulong njamin manawa bahan kasebut tahan resistensi maksimal, nyandhang minimal (test rolling) lan resistensi nyandhang dhuwur (tes Taber).

Amarga veneer ditutupi karo film, mung cacat laminasi sing dianggep nalika menehi nilai. Kajaba iku, cacat sing cetha ing njaba kayu uga dianggep. Saben sisih panel, apa ora slip utawa mulus, cocog karo salah sawijining nilai ing ngisor iki. I, II utawa III.

Lapisan anti banyu kasebut nduweni warna lan kepadatan sing beda-beda. Pinggir panel ditutup nganggo cat akrilik anti banyu.
Sampeyan bisa ngubungi manajer lan tuku kayu lapis non-slip langsung saka pabrikan.

One-time molding

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: