Film Kayu Lapis

  • Poplar Film faced plywood

    Film Poplar ngadhepi kayu lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
    Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!
  • Film faced plywood red

    Film ngadhepi kayu lapis abang

    Kayu lapis kelas industri tegese bakal ana tandha gulung, lebu ing sisih lan goresan ringan banget ing permukaan.
    Kayu lapis fenolik, kayu lapis ngadhepi film, kayu lapis resin fenolik, inti birch Baltik
    Permukaan sing awet, alus, panel sing gampang dibersihake lan ora ana ambu, cocok kanggo panganan kanthi pinggiran arsitektur tanpa disegel
    Aplikasi: Mebel lan lemari, perabotan bocah, produk kayu, meja tahan lama, restoran, cetakan beton, alat lan perlengkapan.
  • Film Faced Plywood Combination

    Film Kombinasi Kayu Lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
  • Combi Film faced plywood

    Film Combi ngadhepi kayu lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan
    Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!
  • Film faced plywood Eucalyptus black

    Film sing diadhepi kayu lapis Eucalyptus ireng

    Kayu lapis sing diadhepi film biasane digunakake ing lapangan konstruksi. Mula, kayu lapis sing ditutupi film uga diarani kayu lapis sing ditutupi rana, formwork beton, lan formwork beton rana. Amarga panggunaan pungkasan iki, pelanggan biasane butuh kayu lapis sing ditutupi film WBP, sing luwih cocog kanggo rana ing proyek gedhe. Nanging uga ana sawetara pelanggan sing butuh kayu lapis sing ditutupi film MR, sing digunakake kanggo tirai ing proyek umum.
  • Film faced plywood Birch brown

    Film ngadhepi kayu lapis Birch coklat

    Kayu lapis kelas industri tegese bakal ana tandha gulung, lebu ing sisih lan goresan ringan banget ing permukaan.
    Kayu lapis fenolik, kayu lapis ngadhepi film, kayu lapis resin fenolik, inti birch Baltik
    Permukaan sing awet, alus, panel sing gampang dibersihake lan ora ana ambu, cocok kanggo panganan kanthi pinggiran arsitektur tanpa disegel
    Aplikasi: Mebel lan lemari, perabotan bocah, produk kayu, meja tahan lama, restoran, cetakan beton, alat lan perlengkapan.