Film Combi ngadhepi kayu lapis

Katrangan singkat:

Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
Nggunakake maneh
Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
Disesuaikan miturut sarat sampeyan
Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!


Detail Produk

Tag Produk

(1). Ukuran: 1220X2440mm, 1250X2500mm, utawa 4 "× 8", ukuran standar, ukuran gedhe, ukuran gedhe, ukuran khusus.
Kita ngasilake ukuran miturut syarat pelanggan. Ukuran paling jembar yaiku 2000mm lan dawa maksimal 6000mm.
(2). Lim WBP-Melamin (melamin), WBP-Phenolic (phenolic).
WBP-Melamin: 10 jam wektu mendidih
WBP-Phenolic: 72 jam wektu mendidih,
(3). Kandel 4mm-30mm (4mm / 6mm / 9mm / 12mm / 15mm / 18mm / 21mm-50mm)
Kasedhiya kayu lapis lancip 4mm, kayu lapis paling kandel bisa nganti 50mm. Iki kauntungan kanggo kita.

(4). Kemasan. kemasan standar.
Kemasan kita yaiku kemasan standar udhara.

Aplikasi Film Kayu Lapis
(1) Industri konstruksi: kayu lapis berlapis Venesia, formwork beton, formwork beton Venetian, lan kayu lapis formwork.
Kayu lapis sing diadhepi film biasane digunakake ing lapangan konstruksi. Mula, kayu lapis sing ditutupi film uga diarani kayu lapis sing ditutupi shutter, formwork beton, lan formwork beton shutter. Amarga panggunaan pungkasan iki, pelanggan biasane butuh kayu lapis sing ditutupi film WBP, sing luwih cocog kanggo rana ing proyek gedhe. Nanging uga ana sawetara pelanggan sing butuh kayu lapis sing ditutupi film MR, sing digunakake kanggo tirai ing proyek umum.

(2) Kayu lapis berlapis film anti-slip: bahan dhasar kanggo kendaraan konstruksi lan platform kerja.
Miturut jinis pasuryan / punggung, bisa dipérang dadi triplek dilapisi film lan kayu lapis dilapisi film non-slip. Kayu lapis sing dilapisi anti-slip umume digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan, truk lan platform.

(3) Kayu lapis berlapis film uga bisa digunakake kanggo rak lan mebel.
Yen dibandhingake karo kayu lapis veneer, kayu lapis sing dilapisi film tipis luwih awet lan duwe permukaan sing luwih tahan. Dadi bisa digunakake kanggo nggawe mebel lan rak sing awet.

Secondary molding

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: