Film Poplar ngadhepi kayu lapis

Katrangan singkat:

Nduwe sertifikasi CE lan ISO
Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
Nggunakake maneh
Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
Disesuaikan miturut sarat sampeyan
Produksi pabrik profesional suwene pirang-pirang taun!


Detail Produk

Tag Produk

 Jeneng   Beton Formwork / Kayu Lapis Formwork
  Inti
poplar, kayu putih, pinus, birch, kayu atos, combi
Pasuryan / Ireng
Film coklat, Ireng, Abang, Ijo
Ukurane
1250 * 2500 utawa 1220 * 2400 utawa 1500 * 3000mm
Kandel
3-30mm
 
WBP (WBP rebus suwene 48 jam, digunakake maneh 15-20 / MELAMINE rebus 6-8 jam, digunakake maneh 8-12 / MR rebus sajrone sakjam, kaping reuse 6-8) Jumlah lem, njupuk kandel 1,7mm veneer, umpamane, jumlah lem sing digunakake ing pabrik liyane yaiku 0,25kg / m2, lan panggunaan 0,33kg / m2, bakal njamin kekuatan kayu lapis ing aplikasi.
 
Lim
Rilis formaldehida
E1≤1.5mg / L E2≤5.0mg / L
 
sapisan panas dipencet, kaping pindho panas dipencet, (bedane: permukaan kayu lapis ditekan panas loro; tekan panas siji wektu, rega murah lan rega murah. Pilih ing pasar sampeyan)
Pencet panas
Siklus urip
6-20 kaping
Logo
logo sing disesuaikan karo pelanggan
Kapadhetan
530-700kg / cbm (poplar-530kg / m3, combi. pin-635kg / m3, kayu atos-660kg / m3, birch-700kg / m3)
Kelas
AA
Kelembapan
<= 12%
Pengepakan
Paket ekspor standar (ing ngisor iki yaiku palet, ditutupi film plastik, karton sithik, diperkuat nganggo pita baja kanthi 3 * 6
MOQ
1 * 20'GP

Film Daur Ulang Sing Diadhepi Kayu Lapis
Plywoo Ngadhepi Film Daur Ulang nggunakake kayu lapis tangan kaping pindho sing diolah minangka inti tengah lan nglamar lapisan veneer sing seger ing sisih ndhuwur lan ngisor inti tengah daur ulang supaya bisa ditekan dadi 1 lapis kayu lapis anyar. digawe dening produsen kayu lapis Tiongkok udakara 8 taun kepungkur kanggo memenuhi permintaan pembeli global:
1). Rega sing Murah banget 2). 1 wektu digunakake lan dibuwang (utamane ing Eropa) 3). Ngirit kayu lan nglindhungi lingkungan

 Pelanggan bisa entuk film inti FJ sing bisa didaur ulang 12mmFinger saka kita. Film inti FJ inti sing bisa didaur ulang sing digandhengake karo kayu lapis sing disedhiyakake dipuji amarga kinerja sing apik lan cocog kanggo macem-macem aplikasi konstruksi. Kayu lapis laminasi sing disedhiyakake dilapisi karo film bermutu tinggi kanggo njamin atose lan tahan karusakan. Pelanggan bisa nggunakake kayu lapis film inti FJ daur ulang kanthi kombinasi gabungan driji saka kita kanthi rega utama ing pasar.

One-time molding
Secondary molding

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: