Eucalyptus Coer

  • Film faced plywood Eucalyptus black

    Film sing diadhepi kayu lapis Eucalyptus ireng

    Kayu lapis sing diadhepi film biasane digunakake ing lapangan konstruksi. Mula, kayu lapis sing ditutupi film uga diarani kayu lapis sing ditutupi rana, formwork beton, lan formwork beton rana. Amarga panggunaan pungkasan iki, pelanggan biasane butuh kayu lapis sing ditutupi film WBP, sing luwih cocog kanggo rana ing proyek gedhe. Nanging uga ana sawetara pelanggan sing butuh kayu lapis sing ditutupi film MR, sing digunakake kanggo tirai ing proyek umum.