Inti Combi

  • Film Faced Plywood Combination

    Film Kombinasi Kayu Lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan