Film Anti Slip Ngadhepi Kayu Lapis

  • Negative-grain Anti-slip Film Faced Plywood

    Film Anti-slip Negatif-gandum Negatif Kayu Lapis

    1. Ringan, luwih cocog kanggo bangunan dhuwur lan konstruksi jembatan.
    2. Trep kanggo nyeret film, mung 1/7 cetakan baja.
    3. Gawe beton kanthi pasuryan sing adil: lumahing obyek sing diwutahake lancar lan apik, dikurangi proses plesteran sekunder, bisa langsung dekorasi veneer, nyuda periode pambangunan nganti 30%.
    4. resistensi korosi, ora ana polusi ing permukaan beton.
    5. Kinerja isolasi termal sing apik, sing nyebabake konstruksi musim salju.
    6. Bisa digunakake minangka template tata letak.
    7. Kemampuan kerja sing apik. Kinerja kuku, gergaji lan bor luwih apik tinimbang kayu lapis bambu lan cetakan baja cilik. Bisa diproses dadi template kanthi macem-macem bentuk miturut kebutuhan konstruksi.
  • Wire-mesh Anti-slip Film Faced Plywood

    Film Anti-slip Wire-bolong Ngadhepi Kayu Lapis

    Miturut jinis pasuryan / punggung, kayu pasuryan membran bisa dipérang dadi kayu lapis pasuryan membran sing alus lan kayu lapis pasuryan tanpa slip. Kayu lapis tembok eksterior non-slip iki nduweni lapisan film fenolik tahan ing permukaan, sing kaiket kimia ing permukaan kanthi dadi panas lan penet. Kayu permukaan film anti-slip biasane digunakake minangka bahan lantai kanggo kendaraan.
  • Hexagon Anti-slip Film Faced Plywood

    Hexagon Anti-slip Film Ngadhepi Kayu Lapis

    Nduwe sertifikasi CE lan ISO.
    Film: film lokal / film impor, jinis non-slip.
    Werna: film ireng, film coklat, film ijo, film abu-abu, film abang, coklat peteng, coklat abang,
    Bahan inti: poplar, inti kayu atos, inti kayu putih, inti birch utawa inti komposit. Lebokake inti
    Lem: lim melamin WBP utawa lim fenolik WBP. WBP lem melamin utawa lim fenol WBP
    Nggunakake maneh
    Kinerja anti banyu / WBP dhuwur
    Proses khusus ngilangi retakan ing inti.
    Disesuaikan miturut sarat sampeyan