Babagan Kita

Babagan Kita

Xuzhou Sulong Wood Co., ltd ditemokake ing taun 2006, sing dununge ana ing Kota Pizhou, Provinsi Jiangsu sing dadi salah siji saka limang papan panel ing China. 

Ing jembar 50 ewu meter persegi, duwe 10 lini produk, lan output tahunan 80.000 meter kubik. Ana 400 karyawan kalebu 60 teknisi. 

Peralatane wis maju, tenaga teknis kuwat lan ukuran produk wis rampung. Produk utama yaiku kayu lapis film, film kayu lapis anti-slip, kayu lapis laminasi. 

Kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara lan ngekspor kanthi lengkap. Xuzhou Emmet Impor & Ekspor Trading Co., ltd didegaké ing 2015 kanggo kabutuhan bisnis.

Napa PILIH KAMI

Kita bangga banget yen nyedhiyakake layanan profesional, efisien lan andal sing ngluwihi pangarepan para pelanggan, menehi apa sing wis dijanjekake. Kita lagi mrentah kanggo ngilangi stres amarga ngangkat lan peraturan kasebut. Dadi, yen sampeyan kudu menehi saran babagan ngoptimalake anggaran angkat, hubungi sampeyan.

NGatasi masalah

NILAI digawe

Divisi QA Sulong Plywood nambah untung kanthi:

Nambah daur ulang kayu lapis

Supaya kayu lapis luwih gampang dibersihake

Nambah kinerja anti banyu lapis

Luwih saka 10 anggota dagang tingkat dhuwur ing kayu lapis Sulong bakal meksa nyedhiyakake layanan sing luwih profesional kanggo mbantu sampeyan ngatur conto, produk massal, miturut sarat.

LAYANAN TRADING

PRESENSI STAF

IMG_0742
16-3
IMG_0740
IMG_0739

KUNJUNG KANGGO EXHIBITION

IMG_20190604_154929
IMG_20190604_162135
IMG_20190604_150418
IMG_20190604_124836
IMG_8135
IMG_6527
IMG_4398(20171210-163754)
IMG_4387