Babagan Perusahaan

20 taun fokus ing produksi lan penjualan kayu lapis

Xuzhou Sulong Wood Co., ltd ditemokake ing taun 2006, sing dununge ana ing Kota Pizhou, Provinsi Jiangsu sing dadi salah siji saka limang papan panel ing China. Ing jembaré 50 kothak meter persegi, iki nduwe 10 lini produk, lan output taunan 100.000 meter kubik. Ana 400 karyawan kalebu 60 teknisi. Piranti kasebut wis maju, tenaga teknis kuwat lan ukuran produk wis rampung. Produk utama yaiku kayu lapis film, film kayu lapis anti-slip, kayu lapis laminasi. Kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara lan ngekspor kanthi lengkap. Xuzhou Emmet Import & Export Trading Co., Ltd ditemokake ing 2015 kanggo kabutuhan bisnis.

  • 3def6380